ensq
+355 68 90 83 803 E hënë - E premte 08:30 - 17:00 Rruga “Perlat Rexhepi”, Tirana, Albania Ora Lokale:
sqen
Akredituar
ISO 17025
Akredituar
ISO 17020
Laboratori i parë
Kalibrimi Privat në Shqipëri
Merrni një Vlerësim

NA KONTAKTONI

Lidhuni me Ne

Click Here

Vendndodhja 1

Rruga “Perlat Rexhepi”, Pallati Nr.6,
1019, Tirana, Albania

Vendndodhja 2

Ish Fusha e Aviacionit,
Tirana, Albania

Na lini të dhënat

dhe ne do t'ju kthejmë përgjigje.