ensq
+355 68 90 83 803 E hënë - E premte 08:30 - 17:00 Rruga “Andrea Kushi”, Tirana, Albania Ora Lokale:
sqen
Akredituar
ISO 17025
Akredituar
ISO 17020
Laboratori i parë
Kalibrimi Privat në Shqipëri
Merrni një Vlerësim

Verifikimi

Shërbimi i Verifikimit të matësave elektrik përfshin një grup testesh, të cilat tregojne nëse matësi elektrik kryen matjen e energjisë sipas standardeve përkatëse ndërkombëtare ose jo

Kalibrimi

Si laboratori i parë i Kalibrimit në Shqipëri, ne ofrojmë kalibrimin të matësave të energjisë elektrike, matësave standard referues të energjisë dhe instrumenteve të tjerë të përdorur për matjen e madhësive elektrike

Inspektimi

Nëpërmjet ekipit tonë në terren, Shërbimi i Inspektimit sigurohet në vendin ku janë instaluar matësat ose transformatorët e rrymës. Ne gjithashtu kryejmë inspektimin e rezistencës se tokës për ndërtesa rezidenciale, industriale ose kabina elektrike

Historia e HTT-së

HTT u krijua fillimisht në 1993. Në 2012, u krijuan shërbimet e matësave elektrikë dhe ato po operonin si kompani e vetme e pavarur. Zgjerimi ynë na ka lejuar luksin për të mbetur një kompani e orientuar drejt shërbimit dhe aftësinë për të qëndruar të paanshëm në rekomandimet tona për klientët tanë. Ne nuk shesim produkte. Malli ynë i vetëm është shërbimi. Ne ofrojmë shërbime të plota të verifikimit, inspektimit dhe kalibrimit për instrumentet e energjisë elektrike si dhe shërbime të kalibrimit për instrumentet e tjerë të përdorur për matjen e madhësive elektrike.

Akreditime dhe Certifikime të fituara që nga 2012

Akreditim Testimi 17025

Akreditim Kalibrimi 17025

Akreditim Inspektimi 17020

Certifikim ISO 9001

Certifikim ISO 14001

Certifikim ISO 27001

Certifikim ISO 45001

Opinionet

 • HTT – High Tech Tests meeting the all requirements of the Standard MKC EN ISO / IEC 17025, with very high quality and on professional manner.

  Vladimir Janevski
  Coordinator for accreditation of calibration laboratories
 • Have a very good staff, very capable, communicative and very polite. During their work, they operate exactly according to their procedures based on ISO / IEC 17025.

  Dr. Marija Cundeva Blajer
  Professor
 • I am glad that I had the opportunity to work with a very friendly, professional, and well trained staff that understand and operate in fulfillment with General requirements for the competence of testing laboratories.

  Emilija Misevska
  Bureau of Metrology of Republic of Macedonia