ensq
+355 68 90 83 803 E hënë - E premte 08:30 - 17:00 Rruga “Andrea Kushi”, Tirana, Albania Ora Lokale:
sqen
Akredituar
ISO 17025
Akredituar
ISO 17020
Laboratori i parë
Kalibrimi Privat në Shqipëri
Oferte Shërbimi Kalibrimi

Pajisjet

HTT ka një laborator modern me teknologji dhe pajisje të fundit

Secili nga punonjësit tanë teston në ambientet tona laboratorike rreth 300 matësa në ditë ndërsa 10-30 matësa elektrik kontrollohen çdo ditë nga secili operator në terren. Ata do t’ju informojnë për çdo mospërputhje ose rreziqe të mundshme menjëherë dhe në rast të ndërhyrjes ata do të bëjne fotografi të çdo gjëje që konsiderohet e dobishme.

Stafi i HTT ka qenë i përfshirë në fushën e shërbimit të testimit, inspektimit dhe kalibrimit të matësave elektrikë që prej 8 vjetësh e më tej.

PAJISJET TESTUESE TË ENERGJISË

 • Stendë një fazore me 24 elemente, klasë 0.05%
 • Stendë tre fazore me 16 elemente, klasë 0.05%
 • Stendë portative një fazore me 3 elemente, klasë 0.05%
 • Stendë tre fazore portative me 4 elemente, klasë 0.05%

PAJISJET E INSPEKTIMIT

 • Matës standard referues portativ një fazor, klasa 0.2% - 0.3%
 • Matës standard referues portativ tre fazor, klasa 0.05% - 0.3%
 • FLUKE 1625-2 - Testues i tokëzimit
 • FLUKE 1621 - Testues i tokëzimit

PAJISJET KALIBRUESE TË ENERGJISË

 • Matës standard referues portativ tre fazor, klasa 0.05%
 • Matës standard referues portativ tre fazor, klasa 0.02%

PAJISJET E KALIBRIMIT TË PARAMETRAVE TË TJERË ELEKTRIK

 • FLUKE 5522A - Kalibrator Multifunksional
 • FLUKE 5320A - Kalibrator Multifunksional
 • FLUKE 52120A - Amplifikator
 • FLUKE COIL3KA - Bobinë rryme 3000A

Vlerësimi i Shërbimeve

Jeni të interesuar për shërbimet tona? Mos ngurroni të përdorni formularin tonë të Kërkimit të Shërbimeve në faqen vijuese dhe ne do t’ju kthehemi me një vlerësim të plotë!Merrni një Vlerësim